Indien je een bestelling plaatst, ga je akkoord met de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van kinderkledingplus.

Van deze voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken.

1. Koopovereenkomst

Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van de order en als men heeft aangegeven akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. Ter bevestiging van de bestelling sturen we de klant een e-mail met daarin alle order-, adres- en betaalgegevens zoals de klant deze heeft ingevuld.

De klant is verantwoordelijk dat alle gegevens correct zijn ingevuld. Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het goed verwerken van de bestelling.

 

2. Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn in euro en inclusief BTW. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders.

 

 

3. Betalingswijze


De geplaatste orders dienen vooruit betaald te worden. Dit kan door middel van:


Overschrijving


Je schrijft zelf het totale bedrag van de order over op rekening nummer 139899138 ten name van kinderkledingplus te Annen onder vermelding van bestelnummer.

IDEAL

Veilig betalen met I Deal, snel en gemakkelijk betalen via je eigen bank. Bij de volgende banken kun je betalen met IDeal; ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers.

Onder rembours.

Je betaalt dan het totaalbedrag, incl. verzendkosten aan de postbode. Wanneer de geadresseerde niet thuis is, krijgt deze drie weken de gelegenheid om de zending af te halen op het postkantoor.

 

4. Verzendwijze en kosten.


Zodra de betaling door kinderkledingplus is ontvangen, word je bestelling binnen 3 werkdagen verzonden. Zodra je pakket op de post is, ontvang je hiervan middels een mail bericht. Bij het pakket ontvang je de factuur met informatie.

Kinderkledingplus kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermiste en /of beschadigde pakketten. Wel is het mogelijk om het pakket verzekerd te verzenden. De kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor de klant, de kosten hiervoor bedragen € 7,25

De kosten voor het versturen onder rembours zijn € 18,35

Voor bestellingen binnen europa worden verzendkosten van 9 euro in rekening gebracht.

Je bestelling wordt automatisch onverzekerd verzonden met DHL. Wil je dat je pakket verzekerd wordt verzonden, dan komen de kosten voor het verzekerd verzenden voor jouw rekening.

Als men kiest voor overschrijven en de betaling is na 4 dagen nog niet ontvangen, wordt de bestelling geannuleerd.

Mocht je er de voorkeur aan geven om de kleding zelf op te halen, dan kan dit op afspraak. Voor het maken van een afspraak kan men een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

5. Ruilen en retourneren van een artikel.

Als een artikel niet geruild kan worden staat dit duidelijk vermeld.

De verzendkosten voor het retourneren/ruilen zijn voor de klant.

Voor ruilen en of retourneren gelden de volgende regels:

  • de artikelen binnen 14 dagen na verzenddatum, voor retour aangemelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • artikelen dienen nog in originele staat te zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking.
  • de artikelen mogen niet gedragen en/of gewassen zijn.
  • je hebt zelf niet geprobeerd eventuele gebreken te herstellen.
  • de artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten uiterlijk binnen 14 dagen op het bezorgadres aan ons geretourneerd zijn.

Het retouradres is:

Kinderkledingplus
Noordloo 6
9468 AW Annen


Kinderkledingplus gaat alleen akkoord met retouren en/of ruilingen die aan de bovengenoemde regels voldoen.

Retouren en/of ruilingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons aangenomen.

De retourzending zal na ontvangst per e-mail aan je bevestigd worden. Het aankoopbedrag wordt  uiterlijk binnen 14 dagen na de bevestiging van ontvangst van je bestelling door kinderkledingplus teruggestort op je rekening.

Als een artikel na 14 dagen niet is geretourneerd is de koopovereenkomst definitief.

 

Kinderkleding Plus
Noordloo 6
9468 AW Annen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK 53056493
BTWnr NL 193948862B01

 

Laatst aangepast op d.d. 17 juni 2014